AdWords succesvol inzetten

Een van de meest waardevolle momenten om met mensen in contact te komen is op het moment dat ze zoeken naar informatie over uw bedrijf, uw producten of uw concurrenten. U weet namelijk vrij zeker dat ze op dat moment 'in the mood' zijn om over uw product na te denken. Anders zouden ze niet zoeken, toch? Dat maakt adverteren in zoekmachines een hele krachtige mogelijkheid om met (nieuwe) klanten in contact te komen.

Jarenlange ervaring

Nilsson heeft als bureau de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het opzetten, beheren en optimaliseren van online marketing campagnes via Google AdWords. We zijn bovendien gecerticifeerd Google Partner met als specialismen Search en Display. Een veilige keuze dus, als u overweegt om ook online te gaan adverteren. Zullen we eens praten? We starten met een gesprek waarin we behoeften peilen, uw huidige online concurrentiepositie bespreken en uitleggen wat u van ons kunt verwachten. Dat gesprek is uiteraard vrijblijvend en geeft ons de informatie om u een concreet voorstel te kunnen doen voor de succesvolle inzet van online marketing voor uw bedrijf.

Interesse?

Heeft u interesse om samen met ons de mogelijkheden eens te verkennen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op voor een vrijblijvende oriĆ«ntatie.