Hartelijk gecertificeerd

Jasper van der Hulst
Jasper van der Hulst
24 november 2015
2 minuten

Yes! Nilsson is Google Partner. Sinds oktober zijn we als bureau officieel gecertificeerd door Google als online marketing bureau. Dit betekent dat we voldoen aan de criteria van Google voor het geven van goede adviezen en het uitvoeren van campagnes via het advertentieplatform van Google. Onze communicatiekunstenaars op het gebied van online marketing hebben Google trainingen gevolgd en we hebben aangetoond kwalitatief hoogwaardige campagnes te leveren aan onze klanten.

Het verkrijgen van deze certificering van Google zien we als een mooie bevestiging en een volgende stap in de ontwikkeling van ons bureau als breed georiënteerd communicatie- en internetbureau. Ook geeft deze waardering ons de mogelijkheid onze klanten nog beter van dienst te zijn op het vlak van online zakendoen.

Benieuwd wat wij als Google Partner voor jou kunnen betekenen? Heb je al een AdWords-campagne en ben je benieuwd of daar meer rendement uit te halen valt? Neem contact met ons op voor advies of een gratis AdWords-scan.

We gaan ook graag jouw uitdaging aan!

Let's meet