Content Marketing

Wat is Content Marketing?

Of je nu net een gloednieuwe website hebt gebouwd, potentiële klanten wilt aantrekken via Google of juist wilt engageren met je huidige klanten op social media. Content Marketing is overal en we kunnen er niet meer om heen. Maar wat is Content Marketing en hoe begin je hiermee?  

Content Marketing is het aanbieden van relevante informatie aan de doelgroep. Hierbij gaat het in eerste instantie niet over jouw merk, product of dienst. Content Marketing gaat over wat de consument aanspreekt en wat jij met deze content wilt bereiken. Stel vooraf dus duidelijke doelen op en weet waar jouw consument naar op zoek is. 

Een website die er goed uitziet is natuurlijk belangrijk, maar dat jouw website gevonden wordt is nog veel belangrijker. Met een goede structuur en sterke keywords maak je jouw content zoekmachinevriendelijk en eindig je op een hogere positie in Google. 

Het belangrijkste van Content Marketing is het proces van blijven optimaliseren. Verzamel en analyseer data, reflecteer op de gestelde doelen en blijf op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Wat doet Nilsson met Content Marketing?

Samen met jou gaan wij voor het beste resultaat. Met de juiste combinatie tussen strategische content, social media en een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) zorgen we ervoor dat de gewenste doelen worden behaald. Als full-service bureau zorgen we ervoor dat jouw content naadloos aansluit bij de gehele marketingmix van on- en offline communicatie.

Nilsson schrijft goedlopende en converterende teksten gericht op het door jou gestelde doel. We zorgen voor bijpassende kwalitatieve beelden, die de boodschap van het bericht nog duidelijker overbrengen. Daarnaast is het ook mogelijk om unieke beeldelementen in de vorm van video’s of animaties door ons te laten maken. 

Wij denken graag met je mee op het gebied van zoekmachine-optimalisatie of het inzetten van een gerichte social media strategie. Als Google Partner beschikken wij over de kennis en vaardigheden om jouw bedrijf de juiste kant op te sturen. Is het gebrek aan tijd, mankracht of expertise het probleem? Dan kun je er ook voor kiezen om de verzorging van Content Marketing volledig aan ons uit te besteden. Door onze ruime ervaring in verschillende expertises kunnen we jouw bedrijf verzekeren van het beste resultaat.

Meer weten over Content Marketing?

Wil je meer weten over Content Marketing of ben je benieuwd wat wij op dit gebied voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.