Content Marketing

Wat is content marketing?

In het algemeen bestaat content uit teksten, beelden en video’s. Maar content marketing gaat veel verder dan dat. Content marketing helpt bij het behalen van jouw marketingdoelstellingen, zoals een inschrijving voor een nieuwsbrief, interactie op social media of een website die goed gevonden wordt in Google.

 

Gevonden worden in Google

Een website die er goed uit ziet is natuurlijk belangrijk, maar dat jouw website gevonden wordt is nog veel belangrijker. Met een goede structuur en sterke keywords maak je jouw content zoekmachinevriendelijk en eindig je uiteindelijk op een hogere positie in Google.

Nilsson schrijft goedlopende en converterende teksten gericht op het door jou gestelde doel. We zorgen voor bijpassende kwalitatieve beelden, die de boodschap van het bericht nog duidelijker overbrengt. Daarnaast is het ook mogelijk om unieke beeldelementen in de vorm van video’s of animaties door ons te laten maken.

 

Content marketing op social media

Op social media wordt het steeds makkelijker om consumenten te bereiken, de naamsbekendheid te vergroten en engagement te creëren. Om jouw doelen op social media te bereiken moet je nadenken over vragen zoals: wie is je doelgroep en wat heb ik hen te bieden? Wat wil de doelgroep horen en wat verwachten zij van mij als organisatie? En wat is mijn uiteindelijke doel waarvoor ik de doelgroep wil activeren?

Nilsson helpt jou bij het beantwoorden van deze vragen, zodat de content op social media optimaal kan worden ingezet. In actieve sessies bepalen we het doel van content marketing op social media en op welke doelgroep de focus ligt. We stellen een contentkalender op, zodat het duidelijk is wanneer welke content op social media wordt geplaatst. Nilsson zorgt voor activerende teksten en plaatst en/of maakt hier bijpassend beeldmateriaal bij.

 

Nilsson als full-service bureau

Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Met de juiste combinatie tussen strategische content, social media en een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) zorgen we ervoor dat jouw doelen behaald worden. Als full-service bureau zorgen we ervoor dat jouw content naadloos aansluit bij de gehele marketingmix van online en offline communicatie.

 

Meer weten over content marketing?

 
Wil je meer weten over content marketing of ben je benieuwd wat wij op dit gebied voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!