E-mail Marketing

Wat is E-mail Marketing?

Er wordt vaak gedacht dat E-mail Marketing niet meer van deze tijd is door de komst van social media en online advertising. Maar niets is minder waar, E-mail Marketing is één van de meest kost-effectieve vormen van online marketing. Maar hoe zet je E-mail Marketing dan succesvol in?

Via E-mail Marketing kun jij de relatie met de consument aangaan. De mogelijkheden van E-mail Marketing zijn eindeloos. Enkele voordelen van E-mail Marketing zijn: personalisatie, targeting en meetbare resultaten. Doordat de resultaten van de e-mail campagne goed te meten zijn, kun je jouw E-mail Marketing strategie eenvoudig optimaliseren. 

Één van de belangrijkste elementen van E-mail Marketing is dat je als bedrijf denkt vanuit de consument. Weet daarom goed wie jouw doelgroep is en wat hen interesseert. Op deze manier kan er een vertrouwensband ontstaan en is de ontvanger eerder geneigd tot conversie.

Wat doet Nilsson met E-mail Marketing?

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn binnen E-mail Marketing, kijken wij naar de beste strategie voor jouw online campagne. We ontwikkelen de mooiste templates, waar jij eenvoudig de content in kunt plaatsen. Heb je zelf niet de tijd of expertise om met deze content aan de slag te gaan? Wij pakken dit graag voor je op. We schrijven converterende teksten en plaatsen hier ondersteunend beeldmateriaal bij, dat aansluit op de behoeftes van jouw doelgroep.

Nilsson heeft een uitgebreide kennis van de volgende veelgebruikte E-mail Marketing software:

  • Campaign Monitor
  • Active Campaign
  • MailChimp

We koppelen de inschrijvingen via de website aan deze systemen, zodat deze gelijk op de goede lijst terecht komen. Het account wordt ingesteld en bestaande verzendlijsten worden geïmporteerd. Alles wordt geregeld zodat jij snel aan de slag kan.

Wil je jouw E-mail Marketing campagne optimaliseren met personalisatie technieken, of wil je het uiterlijk van de nieuwsbrieven in een compleet nieuw jasje gieten? Wij denken graag met jou mee op het gebied van E-mail Marketing. Als full-service bureau zorgen we ervoor dat jouw E-mail Marketing strategie in de algehele marketingmix past.  

Meer weten over E-mail Marketing?

Wil je meer weten over E-mail Marketing of ben je benieuwd wat wij op dit gebied voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.