technologie

Marketing en communicatie gaan hand-in-hand met slimme en vooruitstrevende technische oplossingen.

Nilsson heeft rasechte programmeurs in huis. Deze webspecialisten staan klaar om jou te begeleiden richting iedere vorm van digitale optimalisatie. Functionaliteit en design gaan daarbij hand in hand. Met als doel? De gebruiker daar krijgen waar jij wil. Door het uitwerken van customer journeys zetten we websites en webshops doelgericht en gebruiksvriendelijk op. We gaan voor veilige, betrouwbare en toekomstgerichte systemen. Ook volgens we alles rondom privacy. De code voor een succesvolle website… is voor iedere klant anders. Aan ons, om die steeds weer te kraken.

Webdevelopment Nilsson

Webdevelopment

Webdevelopment bestaat uit alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Denk hierbij aan een webdesign omzetten in techniek, programmeren van code en het ontwerpen van custom modules. Het maken van een website is een doorlopend proces, waarbij je continu optimalisaties doorvoert.

Lees meer

social

E-commerce

E-commerce is het elektronisch aankopen en/of verkopen van producten en diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een webwinkel. Om tussen alle e-commerce bedrijven op te vallen is het van belang om in te spelen op de klantbeleving, maar hoe doe je dat?

Lees meer

Collega's in overleg

Drupal

Drupal is een Content Management Systeem dat wordt gebruikt om verschillende soorten websites te ontwikkelen. Drupal biedt een grote diversiteit aan functionaliteiten en modules, waarmee verschillende ambities te verwezenlijken zijn.

Lees meer

onze andere expertises

design

Een verhaal kan zoveel meer emotie opwekken, sterker verteld worden en beter blijven hangen als het visueel aantrekkelijk oogt.