Drupal

Drupal is een Content Management Systeem dat wordt gebruikt om verschillende soorten websites te ontwikkelen. Drupal biedt een grote diversiteit aan functionaliteiten en modules, waarmee verschillende ambities te verwezenlijken zijn.

Open source

Drupal is open source, dat betekent dat de broncode van de software voor iedereen toegankelijk is. Een voordeel van dit open source systeem is dat er een wereldwijde community van programmeurs en webdevelopers is ontstaan die hieraan werkt. Daardoor zijn er continu nieuwe modules die in het platform kunnen worden geïntegreerd.

Drupal Commerce

Drupal Commerce is een webshop gebouwd in Drupal. Drupal Commerce is het enige commerce platform dat is gebouwd op een Content Management Systeem. Drupal Commerce is modulair opgebouwd en is daarom helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk Payment Service Providers of andere externe koppelingen toevoegen.

Collega's in overleg
Nilsson en Drupal

Ruime ervaring

Onze experts op het gebied van webdevelopment hebben ruime ervaring met het CMS Drupal en kunnen daardoor een website realiseren binnen elk budget. We werken specifiek met Drupal, omdat dit systeem gemakkelijk door te ontwikkelen is, het een goede beveiliging heeft en het een open source systeem is.

Koppeling met externe systemen

Daarnaast zijn er nog talloze functionaliteiten waarmee wij kunnen koppelen vanaf een website, hierdoor zorgen we voor een logische digitale customer journey. Denk aan CRM systemen, e-mailmarketing pakketten, Drupal Commerce en Payment Service Providers.

Volledige ondersteuning

Wanneer we de website opleveren zorgen onze supportmedewerkers ervoor dat je een volledige uitleg van het CMS krijgt. Zo kun je gemakkelijk en snel aanpassingen in de website doorvoeren. Je kunt onze supportmedewerkers na de oplevering van de website altijd bereiken voor online ondersteuning.

Totaaltraject

Deze fase staat bij Nilsson vrijwel nooit op zichzelf. Veel elementen hangen met elkaar samen. Alles wat je op gebied van marketing en communicatie onderneemt heeft effect op elkaar, of het nu een campagne is, een website of het bouwen aan je merk. Samen met jou zorgen we dat alles optimaal op elkaar is afgestemd. Van strategie tot realisatie en vanuit een crossmediale gedachte.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact opnemen

Meer weten over een Drupal oplossing voor jouw bedrijf?

Let's meet