Online Advertising

Wat is Online Advertising?

Wil jij ook meer (potentiële) klanten via online kanalen? Of wil je jouw content gericht inzetten voor een bepaalde doelgroep? Dan kan Online Advertising jou de oplossing bieden. Er zijn verschillende vormen van Online Advertising, zoals Search en Display. Maar het is ook mogelijk om via social media gebruik te maken van Online Advertising. 

Door gebruik te maken van Online Advertising, kun je jouw bericht gericht inzetten op de juiste doelgroep, zodat je meer kans hebt op het gewenste resultaat. De kosten die je in deze advertenties stopt zullen normaliter dus ook meer conversies voor jouw bedrijf betekenen.

Bij Online Advertising is het belangrijk om te testen wat voor jouw bedrijf en doelgroep werkt. Jouw (online) klant kan namelijk wel eens heel anders zoeken en converteren dan je gewend bent. Het is dus belangrijk om continu zoek- en klikgedrag te monitoren en optimalisaties door te voeren. Dit kan gaan over het gebruiken van de juiste keywords, het optimaliseren van de landingspagina’s, maar ook het kiezen van een geschikt kostensysteem. 

Wat doet Nilsson met Online Advertising?

Door onze ruime ervaring als Google Partner kunnen wij jou optimaal begeleiden in het opzetten van een gerichte campagne. Voorafgaand aan deze campagne zullen we samen met jou een strategie bepalen, die past binnen het gestelde budget. 

We selecteren de juiste zoekwoorden, segmenteren de doelgroep die jij wilt bereiken en schrijven converterende advertentieteksten. Naast dat we jou kunnen adviseren over de inzet van Google AdWords, hebben wij ook de kennis om jou verder op weg te helpen met social advertising. 

Social media kanalen hebben een groot bereik, wat deze platformen ideaal maken om op te adverteren. Één van de meest krachtige mogelijkheden van adverteren via social media, is de mogelijkheid om heel gericht een doelgroep te definiëren. Hoe gerichter een bericht en hoe beter de afbakening van de doelgroep, hoe succesvoller jouw Online Advertising campagne doorgaans is.

Onze experts nemen graag het werk uit handen en kunnen samen met jou de gehele campagne opzetten. Wij evalueren en optimaliseren de verkregen resultaten om jouw Online Advertising campagne tot een waar succes te maken. 

Meer weten over Online Advertising?

Wil je meer weten over Online Advertising of ben je benieuwd wat wij op dit gebied voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.