Ons werk

Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen

_Klant: 
Uw Nieuwe Toekomst
_Opdracht: 
Regiopromotie Zeeuws-Vlaanderen
Overzicht
Zeeuws-Vlaams paspoort

Een regio die getekend is door grenzen maar desondanks onbegrensde mogelijkheden biedt? Dat klinkt misschien tegenstrijdig. Toch is het de kern van het concept dat Nilsson uitwerkte voor de regiopromotie van Zeeuws-Vlaanderen.

Nilsson verzorgt al sinds 2008 de communicatie-uitingen voor Uw Nieuwe Toekomst, een project ten behoeve van regiopromotie in Zeeuws-Vlaanderen. Het belangrijkste onderdeel daarvan is de aanwezigheid op de emigratiebeurs in Houten (11 en 12 februari 2012). Dit jaar is gekozen voor het thema 'Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen', wat de vele mogelijkheden en de veelheid aan invloeden binnen de regio laat zien. Bovendien wordt hiermee ingespeeld op het eerder vastgestelde Zeeuws-Vlaamse DNA. Nieuw is dit jaar de koppeling met Vlaanderen, want ook de Vlaamse regio Meetjesland en de stad Gent zijn tijdens de emigratiebeurs aanwezig op de stand van Zeeuws-Vlaanderen.

In het kader van de emigratiebeurs heeft Nilsson alle graphics voor de beursstand ontworpen, een brochure gemaakt in de vorm van een paspoort en een themawebsite (onbegrensdzeeuwsvlaanderen.nl) ontwikkeld. Door de look en feel van een paspoort structureel te laten terugkomen wordt de aandacht extra gevestigd op 'het onbegrensde'. Daarnaast is een paspoort de uitgelezen mogelijkheid om bezoekers een ID van Zeeuws-Vlaanderen te geven.

Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen is een initiatief van Uw Nieuwe Toekomst. Uw Nieuwe Toekomst is een samenwerkingsverband van gemeenten, bedrijfsleven en instellingen in Zeeuws-Vlaanderen. Het doel is regiopromotie, arbeidsmarktbevordering, bevolkingsimmigratie en positieve beeldvorming.


Bezoek de website

Google +

Projectteam

Alex Vlieland

Traffic Manager

Edwin Staps

Creative Director

Jasper van der Hulst

Marketingstrateeg

Jozias Boone

Multimedia Vormgever

Mark Wittens

Web Developer

Rob Lambert

Strateeg
Media
Brochure