Ons werk

Technologie waar je energie van krijgt

_Klant: 
Sloecentrale
_Opdracht: 
Corporate website
Overzicht

Websites hebben vaak een sterk commercieel doel of een sterk wervend karakter. Zo niet de website van Sloecentrale, wat vooral het visitekaartje van het bedrijf moet zijn. Het gevaar bestaat om dan te verzanden in een traditionele zendergerichte website, die saai oogt en vooral droge informatie communiceert. Dat wilde Sloecentrale gelukkig niet, zodat Nilsson de ruimte kreeg een online presentatie te maken waar de energie vanaf spat.

Met als doel het goed weergeven van de prachtige technologie van een gasgestookte centrale, maar ook de indrukwekkende cijfers op vlak van rendement en besparing van CO2-uitstoot startte Nilsson met het in kaart brengen van de beschikbare informatie. Het gebruik van industriƫle beelden lag voor de hand, maar vereiste wel productie en selectie van goede beelden. Fotograaf Evert van Moort was hierbij onze partner.

Het ontwerp van de website maakt gebruik van het volledige scherm van de bezoeker, waardoor de beelden altijd optimaal uitkomen. Dit zorgde voor een flinke uitdaging in het finetunen en testen van de website op vele browsers en apparaten. Het resultaat is een website die zowel op touchscreens als desktops uitstekend werkt. De website is op desktops zelfs met de pijltjestoetsen te navigeren. Probeer het maar eens uit.

Google +

Projectteam

Bas Everaarts

Web Developer

Edwin Staps

Creative Director

Jasper van der Hulst

Marketingstrateeg

Jozias Boone

Multimedia Vormgever
Media