Merk

Next level merken zijn ‘concepts that drive the business’. Ze zijn uniek, relevant, onvervangbaar en creëren interactie met je doelgroep. 

Sterke merken geven richting aan klanten, cliënten of stakeholders. En aan medewerkers. Ze vertellen een verhaal. Een verhaal dat niet alleen vertelt wat het merk doet. Of waar het voor staat. Een verhaal dat mensen écht raakt. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand merk; samen tillen we jouw merk naar the next level! 

Afbeelding
strategie 2
01

/ Merkstrategie

Je merkstrategie vormt de essentiële basis voor alles wat je doet. Of zegt. Het maakt jouw merk sterk en onvervangbaar. We starten het traject met een situatieanalyse, waarin we bepalen waar kansen en uitdagingen liggen. Tijdens een gezamenlijke sessie gaan we in gesprek over je identiteit, onderscheidend vermogen, producten en diensten. Stellen persona’s op van je doelgroep. Bij het bepalen van de positionering maken we doordachte keuzes, kiezen bewust voor het ene. Of voor het andere. Alle onderdelen moeten precies goed op elkaar afgestemd zijn, kloppend tot in detail.

02

/ Merkconcept

Een brand story, ook wel merkverhaal genoemd, vertaalt je merkstrategie naar een doelgroepgerichte boodschap. We ontwikkelen een corporate concept dat volledig aansluit bij wie je bent en wat je doet. We gaan op zoek naar een treffende tone-of-voice. En naar de juiste beeldtaal. We zetten storytelling in, of juist niet. We zijn pas tevreden wanneer we de juiste mix gevonden hebben. We bedenken een pakkende pay-off, schrijven een corporate tekst, zorgen voor herkenning en voor onderscheidend vermogen. En dat allemaal vanuit een doordachte merkstrategie. 

 

03

/ Merkontwikkeling

In de ontwikkelfase brengen we jouw merkstrategie zichtbaar tot leven met een visuele identiteit. We gaan aan de slag met je logo, creëren een stijl en kiezen een passende typografie. Branding is essentieel; je merk vormt de basis voor alle toekomstige uitingen. We leggen belangrijke informatie vast in een brandbook. Daarmee kunnen we nu én in de toekomst jouw merk constant toetsen aan de strategie. Hebben we je merk succesvol gepositioneerd, dan blijven we betrokken. Ook in de toekomst. Bereik nog meer met je merk door een succesvolle campagne en laat je merk optimaal digitaal presteren.

Afbeelding
Workspace