Onze passie

“Communicatiekunstenaars gebruiken hun creatief talent om de juiste boodschap op een effectieve manier over te brengen. Welke communicatievorm er ook wordt gebruikt, het gaat om het effect. Doelgericht, strategisch en creatief communiceren, dát is de kunst.”

Passie voor doelgerichte, creatieve communicatie: de kunst én drijfveer van de communicatiekunstenaars van Nilsson. En om uw communicatiedoelen te bereiken is het van belang uw doelgroepen te raken. Dat doen we bij Nilsson door ze te verleiden met een perfecte mix van strategie en creativiteit, verwerkt in de juiste middelen.

Gedreven

Bij Nilsson werkt een groeiend team van gedreven communicatiekunstenaars dagelijks aan opdrachten voor verschillende grote en kleinere accounts. Iedereen heeft een eigen specialisme dat hij of zij inzet om communicatie elke keer tot een kunst te verheffen.

Geschiedenis

Nilsson is in februari 1989 gestart door Gerrit Dieleman onder de naam Nilsson/Partners reclame, marketing, vormgeving. Na een aantal jaren solo te hebben gewerkt kwam eind jaren negentig de groei goed op gang. Eind 2006 bestond het team uit 6 mensen en werd het pand aan de Vogelzangsweg betrokken.

Communicatiedoelen werden behaald en opdrachtgevers bleven tevreden; de groei heeft zich voortgezet en Nilsson is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig communicatiebureau.

En de principes die ruim 25 jaar geleden golden, staan nog steeds als een huis. Nuchter, no-nonsense en échte aanpakkers.

Wij zijn Nilsson, communicatiekunstenaars. Wie bent u?

Onze medewerkers

Herman Kraamer
Directeur
Edwin Staps
Creative Director
Glyn Duijzer
Management
Mark Wittens
Web Developer
Jasper van der Hulst
Marketingstrateeg
Alex Vlieland
Traffic Manager
Helma Walhout
Grafisch Vormgever
Jozias Boone
Multimedia Vormgever
Ruben de Gooijer
Grafisch Vormgever
Gerrit Dieleman
Management
Rob Lambert
Strateeg
Bas Everaarts
Web Developer
Nick Huiszoon
Supportmedewerker
Gonnelien Jobsen
Officemedewerker
Arne van Groningen
Projectmanager online
Jeroen Bun
Analist/developer
Jiska van der Genugten
Contentmarketeer
Kim den Ouden
Traffic Manager
Ruud Nooteboom
Grafisch Vormgever
Wesley Quist
Grafisch Vormgever