De uitdaging

Wie is Kiek?

Kiek is gespecialiseerd in psychologie van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Gedreven, persoonlijk en kundig. Het zijn kernwoorden die bij de organisatie passen, maar die niet voldoende terug te zien zijn in de merkidentiteit. Toen de vraag om een nieuwe website steeds sterker werd, waren we dan ook genoodzaakt te beginnen bij het begin. Wie is Kiek? En hoe communiceren we dit naar buiten toe?

De aanpak

Kiek kijkt verder

De herpositionering. Kiek is een kleine organisatie, en daardoor super toegankelijk en persoonlijk. Hulpverleners blijven zich ontwikkelen en zijn altijd op zoek naar diepgang en nieuwe inzichten. Want maatwerk vraagt om voldoende kwaliteit. Medewerkers benutten al hun kennis om voor iedereen (cliënt én omgeving) de juiste aanpak te bepalen. Want voor passende zorg, moet je verder kijken dan een standaard behandelplan. Kiek, kijkt verder. 

De uitrol

Nieuwe identiteit, nieuwe website

Bij bovenstaande positionering hoort een nieuw logo, en een nieuwe stijl met bijbehorende beeldtaal. Professioneler, met de nadruk op de diversiteit van behandelvormen en van mensen. Vervolgens was het tijd voor de nieuwe website. Een interactieve sessie om de structuur te bepalen, het schrijven van passende content en het toepassen van de hernieuwde identiteit. Het resulteerde in www.kiekzeeland.nl

De mogelijkheden voor jouw restyling bespreken?

Laat hier je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Recente projecten