Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

"Ik wil bovenaan staan in Google" horen wij vaak van onze klanten. En dat is logisch, want dat wil iedereen wel. Nu zijn de plaatsen helemaal bovenaan natuurlijk reserveerd voor advertenties van Google AdWords, maar direct daaronder vindt een zoeker als het goed is het meest relevante resultaat. En dat is precies waar het om gaat: het meest relevante resultaat.

Relevant zijn voor de juiste doelgroep

Iemand die zegt bovenaan te willen staan in Google bedoelt, na enig doorvragen, meestal dat hij bovenaan wil staan voor bepaalde termen. En dan is het vaak ook nog zo dat een bepaald geografisch gebied of een specifiek type bezoeker pas echt interessant is. Dat is dan ook waar goede zoekmachine-optimalisatie (SEO) zich op richt. Dat betekent dus: relevant zijn voor je meest interessante klanten. En daarom gaat SEO eigenlijk altijd over het vertellen van een verhaal, vanuit de invalshoeken die passen bij je klanten. Nilsson helpt graag bij het vormen en vertellen van dat verhaal. En natuurlijk zorgen we er en passent voor dat alle technische randvoorwaarden aanwezig zijn om goed te scoren in Google en andere zoekmachines.

Interesse?

Heeft u interesse om samen met ons de mogelijkheden eens te verkennen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op voor een vrijblijvende oriĆ«ntatie.