Start level

VZVZ is een vereniging van koepelorganisaties in de Nederlandse gezondheidszorg en van hun patiënten. De vereniging is o.a. verantwoordelijk voor het Landelijk Schakelpunt (LSP), waardoor elke burger zelf toestemming kan beheren voor het delen van medische gegevens tussen zorgaanbieders.

De oude corporate site draaide met name rondom het LSP en vertelde daardoor niet het volledige verhaal van VZVZ. De laatste jaren is de dienstverlening van VZVZ namelijk sterk verbreed. Samen met een complete rebranding waren dit de belangrijkste redenen voor drie nieuwe sites: vzvz.nl (corporate), aorta-lsp.nl (alle info over het LSP) en werkenbij.vzvz.nl (voor nieuwe medewerkers).

 

Afbeelding
vzvz devices

Next level

Er staan drie nieuwe corporate sites met elk een duidelijk eigen doel. Daardoor worden de verschillende doelgroepen van VZVZ snel en effectief naar de juiste informatie geleid. In de sites zijn slimme relaties gelegd tussen de doelgroepen en relevante content, zoals diensten, actualiteiten en nieuwe initiatieven.

Voor VZVZ is er daarnaast een grote slag gemaakt in de beheerbaarheid van hun websites. Content kan in één keer doorgepusht worden naar verschillende sites voor snelle publicatie. Daarnaast kan er goed grip gehouden worden op (verouderde) content door inhoudsverantwoordelijken aan te stellen die periodiek meldingen krijgen om bepaalde content te controleren.

VZVZ stelt hoge eisen aan de veiligheid van hun websites en werkt hiervoor samen met Deloitte.
Elke site is onderworpen aan een PEN-test om deze op kwetsbaarheden te scannen. Deze test hebben we als Nilsson doorstaan. In nauwe samenwerking worden alle sites van VZVZ ook in de toekomst op verschillende manieren veilig gemaakt en gehouden.

Benieuwd? Check vzvz.nl, aorta-lsp.nl en werkenbij.vzvz.nl

Afbeelding
hero ostrea