Start level

9292 en Warner Music Benelux werken samen om muziek naar OV-reizigers te brengen en OV-reizigers naar muziek. Vanaf de nieuwe update in de 9292-app vind je de Playlist Generator terug onderaan je reisadvies in de vorm van een paarse button. Je krijgt bij elk reisadvies de mogelijkheid aangeboden om een playlist aan te maken die precies de reisduur vult, helemaal naar jouw muzieksmaak. Aan ons de vraag om de Playlist Generator te promoten.

Hiervoor hebben we tweetalige animatievideo's en HTML5 banners ontwikkeld, die naast het promoten van de Playlist Generator ook toelichten hoe de generator precies werkt. Ook hebben we een 'how-to' video ontwikkeld waarin we gebruikers van de 9292-app stimuleren om de Playlist Generator te gebruiken.

Filmbestand

Volledige 4K animatie bekijken? Klik hier

Afbeelding
OV9292 Warner Music Music Generator
Afbeelding
OV9292 Warner Music Music Generator
Breng reizigers en muziek bij elkaar
Filmbestand

Next level

Door gebruik te maken van een illustratiestijl zorgen we ervoor dat de banners en video's aantrekkelijk zijn om naar te kijken. Daarnaast leent deze stijl zich goed om het principe toegankelijk en laagdrempelig uit te leggen en sluit de look&feel aan bij de belevingswereld van de doelgroep. Door de Playlist Generator te promoten is het aantal gebruikers toegenomen.

Afbeelding
Header imac.png