Campagnes

Meer naamsbekendheid, nieuw personeel, een grotere afzetmarkt voor je product… Sterke campagnes brengen jouw doelgroep in contact met je product of merk.

campagne

Een sterk concept is de basis van elke campagne. Met een flinke dosis creativiteit en op basis van vooronderzoek ontwikkelen wij de meest aansprekende boodschap en de praktische toepassingen die je doelgroep raken.

Dat concept vertalen we naar een complete campagne. Binnen de campagnestrategie stemmen we de contactmomenten binnen de mediamix af op je doelgroep en je doel. Wil je enkel jezelf laten zien in de markt? Dan zorgen we voor aandacht. Wil je keiharde leads of conversies? Dan zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep op het juiste moment in aanraking komt met de campagne. Of dat nu op social media is of in een bushokje. Door de combinatie hiervan bereik je de doelgroep in iedere fase en bereik je je doelen.

Andere services

Positionering

Een sterke positionering is uniek, relevant en onvervangbaar. Het vertelt een verhaal. Een verhaal dat gaat over wie je als merk bent, wat je doet, en met name waarom je dat doet. Zoals het woord al zegt: je positie in de markt.

Design

Het ontwikkelen van een sterke identiteit vormt de basis. Vervolgens is het zaak om altijd de juiste beleving te creëren, te blijven werken aan je branding en gevoel op te roepen bij je doelgroep.

Websites

Informeren of activeren...Van dienstverlening tot productverkoop, en van personeels- tot donateurswerving: een website is cruciaal om je merk te laten groeien.

Online Marketing

Scherpe targeting en datagedreven campagnes: jouw doelgroep bereiken met de juiste Google- en social kanalen. Meten, analyseren en bijsturen om je brand te blijven boosten.
Afbeelding
Workspace