Online Marketing

Scherpe targeting en datagedreven campagnes: jouw doelgroep bereiken met de juiste Google- en social kanalen. Meten, analyseren en bijsturen om je brand te blijven boosten. 

Designer vacature

Wij weten waar jouw doelgroepen online hun tijd besteden en hoe we ze kunnen enthousiasmeren over jouw merk, product of doel. 

Meetbaar, duidelijk en continu in beweging. We helpen jou je online doelen te bereiken. Niet door een keer iets op te zetten en daar niet meer naar te kijken, maar door doorlopend checken, evalueren en updaten waar nodig. Zo haal jij het meeste uit je online aanwezigheid. De juiste content op het juiste moment, vindbaar voor de juiste doelgroepen en dat alles met een aantrekkelijke boodschap.

Steeds weer verbeteren. Wij zorgen ervoor dat jij mee kunt in het veranderende internetlandschap. Je bent vindbaar voor de juiste bezoekers en biedt ze een soepele reis richting het ultieme doel: een loyale klant, donateur of gast worden.

Andere services

Positionering

Een sterke positionering is uniek, relevant en onvervangbaar. Het vertelt een verhaal. Een verhaal dat gaat over wie je als merk bent, wat je doet, en met name waarom je dat doet. Zoals het woord al zegt: je positie in de markt.

Design

Het ontwikkelen van een sterke identiteit vormt de basis. Vervolgens is het zaak om altijd de juiste beleving te creëren, te blijven werken aan je branding en gevoel op te roepen bij je doelgroep.

Websites

Informeren of activeren...Van dienstverlening tot productverkoop, en van personeels- tot donateurswerving: een website is cruciaal om je merk te laten groeien.

Campagnes

Meer naamsbekendheid, nieuw personeel, een grotere afzetmarkt voor je product… Sterke campagnes brengen jouw doelgroep in contact met je product of merk.
Afbeelding
Workspace