Design

Het ontwikkelen van een sterke identiteit vormt de basis. Vervolgens is het zaak om altijd de juiste beleving te creëren, te blijven werken aan je branding en gevoel op te roepen bij je doelgroep.

Designer vacature

Je merk van de beste kant laten zien; toegankelijk en aansprekend. De visuele identiteit vertelt jouw verhaal. Je merk is dus niet compleet zonder een herkenbare stijl of een corporate concept die dat verhaal ondersteunt en vertelt. Die stijl is de basis en komt terug in alle aspecten van jouw middelenmix. Voor snelle toepasbaarheid daarvan ontwikkelen we een digital brandguide.

Goed design maakt informatie beschikbaar en aantrekkelijk zodat je doelgroep zich gezien en geholpen voelt. Je bouwt aan een eenduidige middelenmix die in alles uitdrukt wie jij bent. Zo werk je aan herkenbaarheid en merkbeleving. Met ieder design zet je een nieuwe stap richting jouw doelen.

Andere services

Positionering

Een sterke positionering is uniek, relevant en onvervangbaar. Het vertelt een verhaal. Een verhaal dat gaat over wie je als merk bent, wat je doet, en met name waarom je dat doet. Zoals het woord al zegt: je positie in de markt.

Websites

Informeren of activeren...Van dienstverlening tot productverkoop, en van personeels- tot donateurswerving: een website is cruciaal om je merk te laten groeien.

Campagnes

Meer naamsbekendheid, nieuw personeel, een grotere afzetmarkt voor je product… Sterke campagnes brengen jouw doelgroep in contact met je product of merk.

Online Marketing

Scherpe targeting en datagedreven campagnes: jouw doelgroep bereiken met de juiste Google- en social kanalen. Meten, analyseren en bijsturen om je brand te blijven boosten.
Afbeelding
Workspace