Start level

Mondragon, ooit het eerste hotel in de monumentale binnenstad van Zierikzee. Na jaren was het weer tijd om de oude allure terug te brengen. Alles in dit pand is gerenoveerd tot een luxe hotel, restaurant en brasserie met een modern klassieke uitstraling. De luxe en historie moesten natuurlijk ook naar voren komen in de visuele identiteit.

Afbeelding
Mondragon logo
Afbeelding
Cristo logo
Afbeelding
Le Bistrot Logo
Afbeelding
Doos Mondragon
Afbeelding
Deurhanger
Afbeelding
Fles
Drie stijlen, één totaalconcept
Servet
Afbeelding
Map
Afbeelding
Cadeaubon
Afbeelding
Website
Afbeelding
Exterieur
Afbeelding
Cristo
Afbeelding
Bistro
Afbeelding
Cristo

Next level

In een paar sessies lukte het ons om hun visie te vertalen naar een duidelijk verhaal. Een concept dat bestaat uit grafische elementen, patronen en beeldtaal. Maar bovenal een totaalsfeer neerzet. Een sfeer die recht doet aan de allure van weleer, maar ook volledig past bij de beleving van stijl en klasse van een hedendaagse gast.

We ontwikkelden drie verschillende merkidentiteiten die los van elkaar bestaan, maar wel duidelijk naar elkaar verwijzen: Mondragon, Le Bistrot brasserie en Cristo restaurant.
Voor elk van deze merken maakten we een combinatie van modern design, interessante typografie en klassieke elementen.

Binnen het totaalconcept namen we alle onderdelen van de identiteit mee. Van een deurhanger tot vlaggen, alle interieuraankledingen en nodige communicatiemiddelen.

Natuurlijk werkten we dit concept ook uit naar een complete website met een boekingsmodule.

Afbeelding
header warner