Start level

Stichting Het Zeeuwse Landschap zorgt voor het behoud van natuur en landschap in Zeeland in de ruimste zin. Denk aan beheer, de bescherming en de ontwikkeling van het landschap, maar ook aan educatie en voorlichting. Parallel aan de rebranding van de organisatie ontwikkelden we een nieuwe website, met nieuwe functionaliteiten en een hedendaagse uitstraling. Op deze manier creëren we een platform dat beter aansluit bij de wensen van de gebruikers en bij wat Het Zeeuws Landschap wil bieden. Een platform waar waar de community samen kan komen om activiteiten te plannen, de omgeving te ontdekken, een bijdrage te leveren en cultuur te proeven. 

Afbeelding
Qoute
Afbeelding
Laptop
Afbeelding
Iconen
Website pagina's
Afbeelding
Mobiel
Een online platform, passend bij onze doelstellingen en rebranding
Afbeelding
Webpagina's
Mobiel met logo
Afbeelding
Website HZL
Afbeelding
Button
Afbeelding
Webpagina's

Next level

Een platform dat dient als online inspiratie-, informatie- en educatiepunt. Passend bij vooraf vastgestelde doelstellingen en de rebranding van Het Zeeuwse Landschap. Om het gemakkelijker te maken om op de hoogte te blijven van komende activiteiten, te doneren of aan te melden als vrijwilliger is er een koppeling met AFAS gerealiseerd. In een latere update wordt dit omgezet naar tweerichtingsverkeer, zodat alle activiteiten altijd up to date zijn. Zie www.hetzeeuwselandschap.nl voor het resultaat! 

Net als het Zeeuwse Landschap zelf, is de stichting continu in ontwikkeling. Zo kwam het dat wij een aantal zaken gelijktijdig oppakten. Zie ook de case van de rebranding. 
 

Afbeelding
Beeld huisje