Start level

Wat blijft jou bij van je vakantiehuis? De charme, de ligging, of het gevoel dat je welkom was? Welcome in is een sterk groeiende onderneming die verhuurders van vakantiehuizen helpt of volledig ontzorgt bij het verhuren van hun woningen. Het uitgangspunt: je moet zorgeloos kunnen genieten van je vakantiehuis, of je het nu huurt of verhuurt. Op dit moment is Welcome in actief in Zeeland, Winterberg en Friesland. De ambitie en hoofddoelstelling is om dit concept op landelijk en internationaal niveau verder door te ontwikkelen. Om deze doelstellingen te kunnen verwezenlijken is het zaak om allereerst terug te gaan naar de basis. Het wegzetten van een sterk merk, om van daaruit de merkwaarde te verhogen en nieuwe verhuurders en huurders te werven.

Afbeelding
Welcome in oud logo
Afbeelding
Welcome in nieuw logo
‘A holiday home to remember’
Pand koudekerke
Filmbestand
Afbeelding
Welcome in home
Filmbestand
Website
Afbeelding
Auto Welcome in
Afbeelding
hero welcomein
visitekaartje
Afbeelding
Bier etiket
Afbeelding
Bier etiket 2
Afbeelding
Welcome in beercan

Next level

Een aangescherpte en toekomstbestendige positionering en visuele identiteit. Welcome in is niet alleen de naam van de organisatie, maar gaat ook een belangrijke rol spelen binnen de communicatie. Het terugbrengen van eenvoud in logo en stijl zorgt voor betere toepasbaarheid en herkenbaarheid, en het kleurenpallet en de typografie zijn aangescherpt: moderner en passend bij het vakantiegevoel. Kortom: het geheel is toekomstbestendig, breed toepasbaar, herkenbaar en zowel passend bij de huurder als de verhuurder. 

 

Op basis van een detacheringsovereenkomst hebben we de nieuwe identiteit samen met Welcome in geïmplementeerd binnen de organisatie. Daaropvolgend ontwikkelen we op dit moment een campagneconcept om verhuurders te werven.

 

Afbeelding
test header tearfund