Digitaal

Next level digitaliseren is essentieel, maar geen doel op zich. Je wil online aanwezig zijn, vindbaar zijn en top of mind zijn. 

 

Webfunctionaliteiten moeten aansluiten op de behoefte van gebruikers, om interactie tussen merken en doelgroepen mogelijk te maken. Je wil die interactie optimaliseren, op het juiste moment en op het juiste kanaal. Behalve je website, intranet of app werk je met tal van systemen. Systemen die naadloos met elkaar moeten samenwerken. Dat kan alleen door digitaal optimaal te presteren. Digitalisering heb je nodig om toekomstbestendig te zijn, relevant te worden en vooral ook om relevant te blijven.

Afbeelding
digitaal
01

/ Digitale strategie

Ga je digitaliseren, dan ben je niet de enige. Een doordachte, effectieve digitale strategie past bij je merk en versterkt het onderscheidend vermogen. Dit begint bij het verkennen van kansen, het vaststellen van doelstellingen en bij het analyseren van de doelgroep. Ook de koppeling met salesfunnels, leadgeneratie, HR-software of CRM nemen we daarin mee. Waar heeft de eindgebruiker behoefte aan; dat is waar jij op moet inspelen. En we vergeten niet dat digitalisering de interne efficiency moet vergroten door slimme koppelingen en opslag van data. Met een heldere digitale strategie investeren we in digitale oplossingen die jouw merk en organisatie naar een hoger niveau tillen.

02

/ Digitaal concept

Een goed concept is aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. We brainstormen, sparren en komen met ideeën voor een UX-design. We gaan aan de slag met wireframes, die je kunt zien als een bouwtekening van een website of app. We leggen de navigatie, indeling en inhoud vast, maken een grafisch ontwerp. Of we maken een stramien voor een digitaal magazine. Gaan aan de slag met contentcreatie. Of schrijven het script voor een video. Wat we ook doen, we blijven het digitale concept toetsen aan de strategie en gaan door tot alles klopt. 

 

03

/ Digitale ontwikkeling

Digitale ontwikkeling vraagt om strategie, concept en kennis. Bouwen we een website, dan gaan we altijd voor open source CMS. Drupal of WordPress. We houden rekening met alle eisen rondom toegankelijkheid, beveiliging en privacy, testen de website continu. Pas als jij én wij helemaal tevreden zijn, gaan we live. Vanaf dat moment is onze supportafdeling altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Bovendien houden we na elke livegang de prestaties bij en adviseren we over mogelijke doorontwikkelingen. Wil je nog meer uit je digitale oplossingen halen? Breng deze dan met een campagne onder de aandacht van je doelgroep.

Afbeelding
Workspace