Blogs / publicaties

Afbeelding
Offline online zichtbaarheid vergroten
17 november 2022
Er is meer dan alleen online - offline zichtbaarheid vergroten
Jij hebt een website en hij is mooi. Met een perfect UX design leid jij je bezoekers van hun eerste vraag tot het perfecte antwoord. Dat doe je met sterke teksten, mooie afbeeldingen en pakkende filmpjes. Niks meer aan doen! … Toch?
Afbeelding
Blog Teaser_Branding
31 mei 2022
Branding en marketing, het zorgenkindje in de zorg
Zorgsector en welzijnsspectrum versus marketing en branding. Ik weet het, je rijmt het niet bij elkaar. Two different worlds, de snelle en commerciële marketing en digitale wereld en de sociale complexe zorg-en welzijnssector. En toch he…en toch…liggen er niet alleen kansen voor deze sector om slim met branding en marketing om te gaan, maar wordt het meer en meer een noodzaak. En als er noodzaak in het spel is, dan wil je graag houvast. Die geven we jou!
Afbeelding
teaser-ledenorganisaties
14 April 2022
Join the club: succesvolle marketing voor ledenorganisaties, goede doelen en non-profit
Hoe ga je leden of donateurs werven, met welke digitale strategie en hoe draagt het merk bij aan loyaliteit van je leden of achterban? Het is voor ledenorganisaties, goede doelen en non-profitorganisaties lastig, geen gesneden koek. Goed nieuws, voor ons wel. We zetten alles op een rij. Het is wat leeswerk, maar ach….het is voor een goed doel ;)
Afbeelding
Blog Teaser_Stereotype beeldvorming
29 oktober 2021
De ontwerper als moraalridder: over stereotiepe- en inclusieve beeldvorming
We plakken etiketten als we verwijzen naar groepen en hun ‘normale’ rol in de maatschappij.
Afbeelding
Blog Teaser_UX design
23 september 2021
Vijf achterhaalde conventies in UX design
Wanneer ik met klanten in gesprek ben worden er zo nu en dan dingen gezegd waarvan ik denk: “Maar is dat ook zo?” Ik heb het hier over aannames die worden gemaakt met betrekking tot websites.
Afbeelding
Blog Teaser_klantreis
27 augustus 2021
Ik ga op (klant)reis en ik neem mee...
...uhhh...Mijn tandenborstel? Neen, we gaan niet echt op reis. Je klant maakt een metaforische reis op weg naar het omarmen van je bedrijf of product. Het is een cliché, uitgekauwd, afgezaagd….Maar iets wordt niet voor niks een uitgekauwd cliché. Het is omdat er een kern van waarheid in zit. En ja, ook ik ga een schepje bovenop de ruim 1 miljard (!) Google hits op ‘customer journey’ doen.
Afbeelding
Teaser_Onbewuste beïnvloeding
26 augustus 2021
Onbewuste beïnvloeding? Ik trap er niet in
Er bestaan verschillende routes als het gaat om het verwerken van informatie. Enerzijds heb je de centrale route, waarbij we beslissingen nemen op basis van argumenten en ratio...
Afbeelding
Blog Teaser_Modellenwerk
22 juni 2021
Modellenwerk
Hoe praktisch je ook bent ingesteld, hoe -hands-on of down-to-earth je ook bent, en hoe goed je onderneming ook draait...
Afbeelding
Blog Teaser_Employer branding
15 maart 2021
Employer branding: de wassen neuzen show
Moeite om geschikt personeel te vinden? Werkgeversmerk, werkgeversbelofte, employer branding en -positionering...
Afbeelding
Blog Teaser_dingen die je niet zegt
06 mei 2020
Het zijn de dingen die je niet zegt
Heldere, transparante communicatie is belangrijk. Juist in deze tijd. Maar dat kan natuurlijk helemaal niet. De manier waarop je iets vertelt, beïnvloedt de interpretatie van de ontvanger. Tussen de regels door zeg je zoveel meer dan er zo op het eerste moment staat.
Deze klanten hebben we al naar een next level geholpen